У Павлівці франківець посеред вулиці пограбував жінку


У Ямницькій громаді 37-річний франківець посеред вулиці пограбував жінку. Через декілька годин його знайшли та затримали у лісі поблизу Павлівки.

Грабіж стався 16 вересня, повідомляють у ГУНП області.

"16 вересня близько 17 години до тисменицьких поліцейських надійшло повідомлення від мешканця Ямницької громади. Чоловік розповів, що невідомий посеред вулиці пограбував його дружину. В ході проведення першочергових слідчо (розшукових) дій правоохоронці через декілька годин затримали нападника у лісовому масиві, поблизу населеного пункту Павлівка. Ним виявився 37-річний франківець, раніше судимий за скоєння розбійного нападу. Під час затримання у нього вилучено викрадений телефон. Встановлено, що коли потерпіла поверталась додому, зловмисник підбіг до жінки, штовхнув її на землю та вирвав з рук мобільний телефон. Опісля, втік з місця скоєння злочину", - йдеться у повідомленні поліції.

Чоловіка затримали. Йому інкримінують підозру за ч. 4 ст. 186 (Грабіж, вчинений в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд запобіжний захід. За скоєння вказаного злочину передбачено максимальне покарання на строк від семи до десяти років ув'язнення.

 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!