У Рогатині водій AUDI виїхав на зустрічну та протаранив три машини


2 липня в обід надійшло повідомлення на лінію «102» про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась в Рогатині. На місце виїхали співробітники групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група та криміналісти. Правоохоронці встановили, що ДТП відбулася між іномарками AUDI , FORD, MITSUBISHI та SKODA.

Поліцейські з’ясували, що 27-ми річний водій AUDI не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та скоїв наїзд на припарковану SKODA , опісля допустив зіткнення з іномарками MITSUBISHI та FORD, які рухались на зустріч, інформує пресслужба обласної поліції.

У результаті аварії троє людей, які були в автомобілях, отримали легкі тілесні ушкодження. Їм 30, 27 та 20 років. Їх доставлено до лікувального закладу. А невдовзі відпущено додому.

Пройти тест на вміст алкоголю в крові водій відмовився. Тож поліцейські склали одразу два адміністративні протоколи на чоловіка за ст. 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та 130 ч.1 (Керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів) КУпАП.

Поліцейські Прикарпаття звертаються до водіїв дотримуватись Правил дорожнього руху, обирати безпечну швидкість та дистанцію руху, уникати різкого гальмування, маневрування і в жодному разі не сідати за кермо у стані сп’яніння!

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!