У Росії вважають, що "націоналісти Тягнибока єдині з ким ні про що не вдасться домовитись"


Експерт російського Центру політичного аналізу, політолог Павло Данилін звернувся до російської влади із вимогою заборонити на території РФ будь-яку діяльність української політичної партії ВО «Свободи», а усіх хто пов’язаний із цією організацію піддати кримінальному переслідуванню.

Експерт переконаний, що українські націоналісти Тягнибока єдині з ким у жодному разі ні про що не вдасться домовитися і вони битимуться за незалежну Україну до останньої людини. Про це повідомляють Українські новини.

«Свобода» рулить в більшості місцевих органів влади на західній Україні, у неї добре організована і розгалужена структура, «Свобода» споряджає на Донбас свої батальйони. Упевнений, коли постане питання про повернення Малоросії під крило Росії, ми ще згадаємо про «Свободу», – наголошує Данилін.

Він стверджує, що під тягарем економічних проблем вже на осінь в Україні може змінитися влада. І українські олігархи «принижено приповзуть домовлятися з Росією». Та він задається запитанням, що робити зі «Свободою»? На його переконання вести переговори із партією Тягнибока сенсу немає, бо свободівці битимуться за незалежну Україну до останньої людини.

«Звалити Україну, в якій до влади прийде «Свобода», буде набагато складніше. Дебальцеве здасться прогулянкою», – заявив Данилін.

Він також додав, що недооцінювати «Свободу» не варто: «Це сильний ворог, здатний сплутати карти. Шкода, що очевидні речі до наших чиновників доходять занадто повільно. Тому вимога до влади номер – заборона «Свободи» і кримінальне переслідування всіх, хто з нею пов'язаний».