У Старобільську вбили проросійського мера


У Старобільську (Луганська область) у кареті швидкої допомоги помер мер міста Володимир Живага.

Про це в понеділок, 22 лютого, повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Луганській області ,пише Експрес.

«У понеділок, о 22:00 під час обходу території сторож виявив мера, що лежав на землі у внутрішньому дворі Старобільського міськвиконкому», – йдеться в повідомленні.

За інформацією відомства, пан Живага «помер в кареті швидкої допомоги від отриманих тілесних ушкоджень в області голови». Як інформує НБН, останні коментарі на офіційній сторінці в інтертеті мер зробив біля 16 години, записи стосувалися проблемних земельних питань, а також підприємства «Стартрейд», яке монополізувало вивіз сміття у місті. 

Володимир Живага балотувався в мери Старобільська від партії «Наш край». Нагадаємо, він входив до руху Віктора Медведчука «Український вибір», крім того він був автором численних статей на підтримку проросійської політики.

Також зазначимо, що під час захоплення Луганської ОДА, він був прихильником інтеграції Луганська в Росію. Крім того, він був одним з ініціаторів з'їзду ОДА «у вигнанні» в квітні 2014 року, коли депутати адміністрації зібралися в Старобільську під час захоплення бойовиками адміністративних будівель в Луганську.