У суботу вокзал станції Ужгород прийматиме дитячий фестиваль національних культур


На Ужгородському залізничному вокзалі 25 жовтня відбудеться мистецька акція «Ужгород вітає», яку проводитимуть в рамках І Відкритого дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу національних культур та народної творчості «Яскрава Країна» Закарпаття – 2014.

Захід розпочнеться 25 жовтня о 14:30. У концерті візьмуть участь оркестри та вокалісти з різних міст України, які даруватимуть свій талант іншим учасникам фестивалю, городянам та гостям міста.

«Подібні заходи вокзал прийматиме вперше, однак всьому колективу, а також гостям буде приємно долучитися та відвідати концерт, який покликаний творчістю об’єднувати людей із різних куточків України», — зазначив начальник Ужгородського залізничного вокзалу Юрій Товт.

За словами організаторів фестивалю, ГО «Яскрава країна», Ужгородський вокзал є знаковим місцем для такої події, адже саме тут туристи вперше знайомляться із багатою історичною спадщиною мультикультурного Закарпаття. Під час фестивалю із цим чудовим краєм ознайомляться також і його учасники — понад 50 дітей зі східних, центральних та південних регіонів нашої країни.