У Тисмениці чоловік до смерті забив знайомого


Конфлікт між нетверезими чоловіками виник в одному із помешкань Тисмениці під час застілля. Чоловіка, що до смерті побив знайомого, вже затримали поліцейські.

Про випадок розповіли у пресслужбі поліції Івано-Франківської області.

Повідомлення до тисменицьких поліцейських надійшло 10 вересня від місцевого мешканця. Заявник вказав, що за місцем його проживання під час застілля помер один із гостей.

Правоохоронці одразу ж виїхали на місце події. Вже при огляді тіла чоловіка співробітники поліції виявили ознаки насильницької смерті. Надалі це підтвердила й відповідна експертиза.

В ході розслідування слідчі встановили, що 48-річний мешканець Тисменицької громади, разом з потерпілим за місцем проживання заявника розпивали алкогольні напої. У ході застілля між чоловіками виник словесний конфлікт, під час якого фігурант наніс ряд ударів потерпілому. Від отриманих травм 50-річний мешканець Тисмениці помер на місці події.

Господар, який побачив, що гість без свідомості, одразу ж викликав швидку медичну допомогу та поліцію. По прибуттю медики діагностували смерть чоловіка.

Правоохоронці зібрали доказову базу, що підтверджує причетність зловмисника до смерті прикарпатця. Тож, слідчі його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Його дії слідчі кваліфікують за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Затриманому вже повідомлено про підозру. Невдовзі суд обере запобіжний захід.

За такий злочин чоловікові загрожує максимальне покарання до 10 років позбавлення волі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!