У Тлумачі функціонуватиме дитяча секція боксу


Днями керівництво та депутатський корпус Тлумацької міської ради мало зустріч із спортсменами високого рангу області.

Мова йде про українського боксера, п’ятиразового чемпіона України, майстра спорту міжнародного класу, учасника Олімпійських ігор з боксу, керівника Івано-Франківської федерації боксу Сервіна Сулейманова та Заслуженого тренера України, Голову Відділення національного Олімпійського комітету України в Івано-Франківській області Мирослава Карабіна. Про це Бліц-Інфо повідомили на сайті громади.

Тож, за словами міського голови Ігоря Петрука, у найближчих планах міської ради - обладнання на території Тлумацької дитячо-юнацької спортивної школи ігрової зали, яка буде розділена на бійцівську та боксерську зони.

Натомість же, за словами Мирослава Євгеновича, Івано-Франківська обласна федерація боксу зобовязується забезпечити дітей Тлумача та інших населених пунктів громади, які виявлять бажання відвідувати заняття, тренерськими кадрами. До слова, заняття з боксу можуть відвідувати як хлопці, так і дівчата різних вікових і вагових категорій, адже на Олімпійських іграх жіночий бокс теж представлений і сьогодні розвивається стрімкими темпами. 

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!