У центрі Львова водій маршрутки збив двох жінок і втік із місця ДТП


У Львові водій маршрутки на пішохідному переході збив двох жінок та поїхав з місця ДТП. Одну з потерпілих автобус протягнув кілька кілометрів аж до кінцевої зупинки — жінка загинула. Водія вже затримали.

Про це повідомила поліція Львівської області.

Аварія сталася приблизно о 6:00 20 листопада на перехресті вулиці Петра Дорошенка та проспекту Свободи. За попередньою інформацією, 47-річний водій маршрутки № 138 наїхав на двох львів'янок віком 48 та 67 років, які йшли пішохідним переходом.

Водій, не зупиняючись, поїхав з місця ДТП. В результаті наїзду одну жінку відкинуло на проїздну частину дороги. Вона отримала тілесні ушкодження та була госпіталізована. Тіло іншої жінки виявили на кінцевій зупинці на вулиці Джорджа Вашингтона, де також знайшли і транспортний засіб.

Встановлено, що автобус протягнув жінку, яка зачепилася за кузов, з місця ДТП аж до кінцевої зупинки.

Під час огляду транспортного засобу правоохоронці виявили характері пошкодження переднього бампера. Водія затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!