У Ямниці п'яний водій зніс огорожу і погрожував свідкам


Поліцейські Івано-Франківщини склали три протоколи на нетверезого водія, який вчинив ДТП Будучи напідпитку чоловік не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з огорожею приватного будинку.

Про це повідомили у пресслужбі прикарпатської поліції. 22 березня о 17.30 сталася ДТП у Ямниці. Поліцейські з'ясували, що 32-річний місцевий мешканець скоїв аварію. Керманич Nissan X-Trail мав явні ознаки алкогольного сп'яніння, в автівці їхав сам і ніхто з людей не постраждав у ДТП.

У присутності свідків водій відмовився пройти огляд на стан сп’яніння як на місці, так і в медзакладі.

На порушника складено три адміністративні протоколи, а саме: за ст. 124 (ДТП), ст. 126 (керування транспортним засобом без документів) і ст. 130 (керування у стані сп’яніння) КУпАП.

У місцевій групі розповідають, що після аварії водій погрожував свідкам, які знімали його на відео. А ще намагався переконати поліцію, що за кермом була дружина.

"Громада повинна знати свого «царя». Прошу звернути увагу на перше відео, де винуватець ДТП знаходився сам і дружини не було, яка потім стверджувала, що вона була за кермом" - пише Maryanka Matkivska.

"Мені свідки по барабану, я їх всіх на нуль помножу", - каже водій поліції. Чоловік кидався на свідків та називав себе "царем".

За інформацією соцмереж, водій родом з Чернівецької області, але проживає у Ямниці. Минулого року його вже зупиняли нетверезим за кермом, за що позбувся прав. 

Увага! Ненормативна лексика!

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!