Україна - Північна Македонія: прогноз Максима Калініченко


Експерт сайту Всепроспорт - колишній півзахисник «Спартака» і збірної України Максим Калініченко - поділився прогнозом на матч Євро-2020 Україна - Північна Македонія.

Нагадаємо, 17 червня Україна і Північна Македонія зіграють у другому турі групового етапу Євро-2020. Обидві команди зазнали поразки в першому турі і тепер ведуть боротьбу за другу або третю сходинку.

Експерт відзначає, що і тій, і іншій команді потрібна перемога, щоб зберегти шанси на вихід в плей-офф. У цій зустрічі фаворитом являється все-таки Україна. Хоча македонці теж вельми непроста команда, яка має ряд висококласних футболістів.

«В матчі з Австрією Північна Македонія не змогла грати максимально на одному рівні весь матч. Вистачило її тільки на хвилин 70-75, а потім в гру вступила майстерність австрійців. Але все одно побоюватися македонців потрібно, і важливо правильно підготуватися до зустрічі», - відмічає колишній футболіст.

Також він вважає, що тренерський штаб української збірної має план на цю гру. 

«Шкода, що є втрати в стані українців. Сподіваюся, деякі футболісти встигнуть вийти з лазарету. Але той же Зубков вже, швидше за все, не зіграє в груповому етапі цього Євро. Але думаю, що одужає Циганков і трохи урізноманітнить атакуючу лінію своєї збірної», - вважає Максим Калініченко. 

«Думаю, українці переможуть в цій зустрічі. Однак відштовхнуся все-таки від голів, як і в першому матчі. У цій зустрічі запропоную поставити на те, що в другому таймі голів буде більше, ніж в першому. Так, власне, і склався матч з Нідерландами», - відмічає експерт.

 



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!