Українцям обіцяють дощ і мокрий сніг


У четвер, 25 лютого, в Україні вночі дощитиме, вдень - без істотних опадів, подекуди туман. Вдень повітря прогріється до +7, на півдні - до +9. У Карпатах - мороз та лавинна небезпека.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

«25 лютого в Україні буде хмарно з проясненнями. Вночі в Україні, крім західної частини, дощі (у більшості північних та центральних областей невеликий дощ з мокрим снігом), вдень без опадів, лише у східних областях невеликі опади. Вночі та вранці на півдні і сході країни подекуди туман. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, в Карпатах та на Прикарпатті 4-9° морозу, у південній та східній частині 1-6° тепла; вдень 2-7° тепла, на крайньому півдні до 9°», - йдеться у повідомленні.

У Карпатах завтра без опадів. Висота снігового покриву на високогір'ї Івано-Франківщини та Закарпаття становить 2-15 см. На високогір'ї Івано-Франківської області зберігається підвищена лавинна небезпека (ІІІ ступінь), на високогір'ї Закарпатської області - помірна лавинна небезпека (ІІ ступінь).

У Львові завтра без опадів. Вітер північно-західний, західний, помірний. Температура вночі 3-5° морозу, вдень 3-5° тепла. Через активний атмосферний фронт на Львівщині вчора знову з'явився сніговий покрив.

У Дніпропетровську завтра вночі невеликий дощ та мокрий сніг, вдень без опадів. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Вночі 1-3°, вдень 4-6° тепла.

В Одесі завтра без опадів. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний, помірний. Температура вночі 1-3°, вдень 7-9°.

У Харкові вночі помірний дощ, вдень і невеликий дощ та мокрий сніг. Вночі та вранці місцями туман. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 2-4°, вдень 4-6° тепла.

У Києві найближчої ночі місцями невеликий дощ та мокрий сніг, вдень без опадів. Вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі близько 0°, вдень 3-5° тепла.

Нагадаємо, у столиці цьогорічний лютий вже дев'ять разів встановлював температурні рекорди. Найтепліші дні за 136 років спостережень були 15, 16 та 23 лютого.