Українка випадково створила витвір мистецтва, який оцінили у 21 мільйон крон


Після чергового вечірнього прибирання 60-річна українка Василина забула заховати візок із засобами для чищення, що стало сенсацією серед відвідувачів галереї наступного дня.

Витвір мистецтва уже оцінили у 21 мільйон чеських крон, повідомляє Український часопис в Чехії.

Керівництво Національної галереї спершу хотіло прибрати візок з виставки, але величезний інтерес відвідувачів змусив їх переглянути всю ситуацію. З огляду на ситуацію, це зараз може бути найціннішим експонатом, яким має в розпорядженні галерея.

«Ми вирішили поки що зберегти роботу на виставці, вона точно відображає той час, в якому ми зараз живемо. Пані Василина володіє неймовірним талантом, тому ми вирішили збільшити її зарплату до 85 крон на годину» , — сказала журналістам речниця Національної галереї.

Кілька благодійників та колекціонерів мистецтва вже виявили інтерес до новоствореної роботи. Серед них Карел Янечек, який хоче придбати кошик для чищення для одного зі своїх партнерів. Поточна пропозиція — 21 мільйон чеських крон.

Користувачі соцмереж пропонують керівництву галереї не збільшувати зарплату пані Василині, а продати її витвір мистецтва та віддати їй виручені кошти.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!