"Укрпошта" випустила листівки з історіями сучасних героїв, записаних їхніми голосами


Укрпошта презентувала серію благодійних аудіолистівок, що “говорять” голосами сучасних українських героїв, які стали символами боротьби на військовому, волонтерському, медичному, економічному та інформаційному фронтах.

На листівках є QR-коди, які приведуть до аудіоісторії героя чи героїні з зображення. Командира полку «Азов» Дениса Прокопенка, волонтерки Тати Кеплер, бійчині Катерини «Пташки» Поліщук, журналіста Ігоря Лаченкова, військового Олександра Будька з позивним «Терен», пілота-винищувача Вадима Ворошилова «Karaya» та ін. Також ви почуєте голоси людей, які рятують життя, відновлюють електромережі та дорожній рух, надають поштові та перевізні послуги.

Придбати «Листівки Героїв» можна в центральних відділеннях Укрпошти та онлайн.

Вартість однієї листівки — 40 грн. Весь прибуток передамо на дрони для Збройних сил України.

Для створення листівок запросили 12 ілюстраторів — кожен з них відтворив у власному стилі візуальні образи людей та історій. Наприклад, листівку з Денисом Прокопенком намалювала та озвучила його дружина Катерина.

Ідея проєкту «Борітеся – вже поборюєте» належить креативній команді MO3GI Group, що є партнером проєкту. Інформаційний партнер проєкту — онлайн-медіа «Свідомі».

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!