В Брошнів-Осадській ТГ частина школярів вчитиметься дистанційно через холод в класах


Сьогодні вранці, 16 квітня, за ініціативи селищного голови Тараса Манорика, відбулась екстрена нарада з керівниками закладів освіти, стосовно ситуації, що склалась в школах громади.

Про це йдеться на сторінці Брошнів-Осадська територіальна громада.

"Вчора у Facebook-групах деякі користувачі протягом дня поширювали недостовірну інформацію щодо недотримання нормального температурного режиму в закладах освіти на території Брошнів-Осадської селищної громади. Місцевою владою було перевірено дану інформацію. Виявилось, що така інформація не відповідає дійсності. Станом на вчора (15 квітня) у класах середня температура становила 17-18 ℃, що було документально підтверджено та висвітлено відеофактами на офіційній сторінці Брошнів-Осадської селищної ради у Facebook. Повідомляємо також, що у відповідності до Санітарного регламенту для закладів загальної середньої освіти температура повітря у класних кімнатах повинна бути не менше 17 ℃, що в даному випадку керівниками закладів освіти дотримано. Ми розуміємо, що при такій температурі дітям у школах не є тепло, тому і було скликано відповідну нараду, в ході якої кожен директор висловив свою позицію", - йдеться у дописі.

За підсумками наради прийняті наступні спільні рішення: в понеділок, 19.04.2021 р. у Раківському ліцеї та Креховицькій гімназії навчання проводитиметься дистанційно, у всіх інших школах (Брошнів-Осадський ліцей, Кадобнянська гімназія та Брошнівська гімназія) буде поновлене теплопостачання.

Також, в понеділок буде проведено виїзні комісії в Ракові та Креховичах, де буде вирішено питання щодо продовження чи перенесення навчального процесу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!