В Франківську відбулись півфінальні матчі Шкільного турніру з футзалу


У суботу, 15 березня, відбулися вирішальні півфінальні матчі Шкільного турніру з футзалу. Четвірка найсильніших команд зустрілася у безкомпромісних та амбіційних батлах за перепустку у фінал, тож футзальне видовище було справді захоплююче та вражаюче.

СШ №5 - ЗШ №18 - 1:3 (перший матч - 1:2)

Перший поєдинок 1/2 фіналу завершився з мінімальною перевагою ЗШ №18, тож вирішальний матч розпочався жваво, і команди відразу включилися у шалений вир боротьби. З перших секунд суперники обмінялися небезпечними моментами, втім перший гол був реалізований тільки на 8-ій хвилині - відзначився Юрій Бельбас. А вже за лічені хвилини Юрій повторив свій подвиг, чим і вивів свою ЗШ №18 вперед з рахунком 2:0. Останні секунди першого тайму ознаменувалися голом-відповіддю від СШ №5 - у воротах суперника розписався Роман Тимчук.

Другий тайм розпочався не менш захоплююче, СШ №5 мала хороші спроби змінити рахунок на свою користь, та, очевидно, удача була на стороні ЗШ №18. На 21-ій хвилині поєдинку про себе знову нагадав кращий бомбардир змагань Юрій Бельбас, який оформив хет-трик. До завершення поєдинку команди обмінялися небезпечними моментами біля воріт одне одного, проте на табло так і залишився рахунок 3:1 на користь ЗШ №18.

ЗШ №21 - ЗШ №28 - 0:3 (перший матч - 4:4)

Команди розпочали гру напрочуд експресивно, тож ледь не перша атака ЗШ №28 увінчалася успіхом - першим голом відзначився Олександр Чечель. Але безкомпромісна боротьба тільки набирала обертів, тому й не дивно, що футзальна дуель точилася на кожному клаптику спортивного майданчика, а суперники наввипередки атакували ворота одне одного. Проте до завершення першого тайму рахунок не змінився.

До кінця матчу дуель стала ще більш напруженою та амбіційною, футзалісти вправно створювали гольові моменти, втім мовчанку знову першими порушили школярі ЗШ №28. Спершу відзначився Богдан Санойца, а за лічені хвилині і Артем Микуляк. Таким чином рахунок зустрічі 3:0 на користь ЗШ №28.

Отож, довгий шлях до фіналу, встелений нелегкими футзальними двобоями та жагою перемоги, пройдений. До омріяного Кубку та головного трофею залишилися лічені кроки, і у видовищному фіналі титул шкільного чемпіона виборюватимуть ЗШ №18 та ЗШ №28. А "бронзу" шкільного Кубку Олександра Бубена розіграютьСШ №5 та ЗШ №21.