В госпіталі на Прикарпатті зробили операцію, за яку не бралися в інших медзакладах


Прикарпатські медики вже неодноразово доводили свій професіоналізм і робили операції, які в інших містах не ризикували проводити.

Голова Івано-Франківського осередку ГО "Res_Publika- Брати по зброї" Andriy Spirov розповів, як професіоналізм медиків обласного госпіталю ветеранів війни врятував йому здоров'я.

"Недавнє осколкове поранення ніяк не давало мені спокою - ну не хотів він приживатися в моєму тілі. Після огляду - Володимир Євгенович прийняв рішення зробити те, що не ризикували робити в інших медичних закладах, оскільки була загроза сильного пошкодження м'язів стегна ноги. Після виснажливої двох годинної операції, в першу чергу для Володимира Федоришина і молодого, дуже талановитого хірурга Володимира Копильцева стороннє тіло було вилучено, без критичного ушкодження м'язових волокон. Хочу подякувати всьому персоналу госпіталю, за їхнє терпіння, доброту, розуміння. Дякую Вам друзі, Ви для мене вже стали як велика родина, тому в майбутньому хочу заходити до Вас тільки на чай",- написав Andriy Spirov.

Немає опису світлини.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!