В Іспанії повертають карантинні обмеження і закривають пляжі через коронавірус


Влада Іспанії закриває десятки пляжів через небезпеку поширення інфекції COVID-19 Іспанія зобовʼязала жителів носити маски до кінця пандемії . До цього в країні ввели карантин у двох регіонах.

Про це пише місцеве видання TheLocal.es, повідомляє Бабель.

Близько 29 пляжів закриють в Малазі, ще 14 в Кадісі, ще 9 закрили західніше регіону Уельва, два пляжі закрили в Альмерії і один у Гранаді. Одні пляжі закрили на кілька годин, інші — на цілий день. Місцева влада пішла на такі кроки через те, що у вихідні пляжі були переповнені, а соціальне дистанціювання на них не дотримувалося.

До цього карантинні обмеження повернули в іспанський регіон Галісія. Так, в одному з прибережних районів жителям заборонено виїжджати в інші частини країни. Крім того, там потрібно обовʼязково носити медичні маски, а зустрічі, на яких буде більше 10 осіб, заборонені. Бари та ресторани мають на 50% знизити заповнюваність приміщень.

На вихідних карантинні заходи повернули ще в одному іспанському місті, який входить в провінцію Льєйда у складі автономної Каталонії. Регіональна влада оголосила, що рух з району Сегрія і до нього в межах міста Льєйда буде обмежено. Там проживають понад 200 тисяч осіб.

Іспанія вперше ввела такі заходи після припинення дії надзвичайного стану 21 червня.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!