В івано-франківському супермаркеті чоловік спокусився на засоби гігієни та бокорізи


Днями в Івано-Франківську близько 16 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації в гіпермаркеті по вулиці Миколайчука.

За лічені хвилини працівники наряду групи затримання прибули на місце події, де до них звернувся молодший інспектор взводу окремого батальйону міліції спецпідрозділу міліції охорони «Титан» прапорщик міліції Андрій Гаврілов та розповів, що близько 16 години охорона гіпермаркету виявила громадянина, який пройшов через лінію кас з неоплаченим товаром.

Даному чоловіку було запропоновано пройти до оглядової кімнати, де у нього і виявили неоплачені засоби гігієни - зубну щітку, декілька зубних паст, набір для гоління та будівельний інструментарій – бокорізи. Загальна вартість викраденого товару склала 307 гривень.

Зловмисника було затримано. Ним виявився 29-річний житель Івано-Франківщини. На місце події також було викликано слідчо-оперативну групу Івано-Франківського міськвідділу УМВС. Наразі по даному факту проводиться перевірка.