В Івано-Франківську два дні проходитиме передвеликодній ярмарок


В центрі Івано-Франківська протягом двох днів проходитиме передвеликодній ярмарок. Святкова торгівля відбуватиметься 17-18 квітня на площі Ринок.

Про це кореспонденту «Бліц-Інфо» повідомив начальник управління торгівлі Івано-Франківського міськвиконкому Олег Ганчак. 

«Вже підписано відповідне розпорядження щодо проведення ярмарку протягом четверга та п’ятниці. Тобто, перед самим Великоднем. В суботу торгівлі вже не буде. Хіба у випадку, якщо підприємці самі забажають поторгувати ще й кілька годин у суботу. Плануємо, що участь візьмуть близько 75-80 місцевих виробників. Будуть виробники харчової промисловості, також виробники сувенірної продукції», - зауважив Олег Васильович.

За словами начальника управління торгівлі, на ярмарку буде великий вибір великодніх пасок, солодощів, випічки, молочної продукції, яєць, ковбасних виробів та інших смаколиків відмінної якості.

«Все буде свіженьке, щойно виготовлене, адже переважна більшість виробників – місцеві. Це буде продукція не тільки великих підприємств, а невеликих фірм приватних підприємців. Запрошуємо франківчан відвідати ярмарку та придбати всю необхідну продукцію до свят. І, водночас, підтримати свого, прикарпатського виробника», - зауважив Олег Ганчак.