В Івано-Франківську намагаються зберегти спорткомплекс «Електрон»


Івано-франківська влада намагається зберегти місцевий спортивний комплекс «Електрон», який раніше належав одному з підприємств міста, але нещодавно перейшов у власність приватної будівельної фірми.

Про це сьогодні, 1 вересня, повідомив власкор IA ZIK.

Станом на сьогодні спорткомплекс знаходиться у досить занедбаному стані, через брак грошей у попередніх власників споруда роками не ремонтувалась і наразі навіть не опалюється.

Проте, це не заважало проводити там змагання навіть міжнародного рівня. І як стверджує керівництво, має достатню кількість відвідувачів з числа мешканців Івано-Франківська.

З огляду на це депутати Івано-Франківської міськради доручили посадовцям міськвиконкому провести перемовини з новим власником.

В результаті попередніх консультацій, забудовник виявив готовність шукати компроміс з громадою. Наступним кроком міськради на шляху до збереження СК «Електрон» у центрі міста став дозвіл на складання проекту землеустрою щодо відведення ділянки спорткомплексу під обслуговування спортмайданчика.

Таким чином депутати розраховують зупинити можливі наміри забудувати подвір’я спорткомплексу. Не виключено, що місту взамін доведеться віддати забудовнику іншу земельну ділянку, аби той не претендував на землю на якій знаходиться спорткомплекс.

Принаймні, попередньо така інформація лунала у сесійній залі під час того, як депутати вирішували в який спосіб вони зможуть забезпечити існування СК «Електрон».