В Івано-Франківську неповнолітній намагався вкрасти навушники і кулькові ручки


Днями в Івано-Франківську працівники Державної служби охорони, перебуваючи на службі по охороні об’єктів, отримали сигнал тривоги, що надійшов з магазину по вулиці Коновальця. На місце події негайно виїхав наряд групи затримання Державної служби охорони.

За лічені хвилини працівники ДСО прибули на місце події, де ними була затриманий невідомий, який намагався викрасти та винести з магазину неоплачений товар. Під час поверхового огляду в юнака було виявлено зарядний пристрій до телефону, навушники і кулькові ручки, які він намагався викрасти з магазину.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу та працівника по роботі з неповнолітніми, адже під час розслідування працівники міліції дізналися, що затриманий 16-річний хлопчина. Зі слів зловмисника, він вдався до крадіжки, бо йому був потрібен зарядний пристрій і навушники, адже в нього, мовляв, телефон не працює.

Затриманого правоохоронці доставили в Івано-Франківський міський відділ міліції. Наразі по даному факту проводиться виховна робота. Сума збитків встановлюється.