В Івано-Франківську працівники ДСО затримали нетверезого чоловіка, який хуліганив у банку


Днями в місті Івано-Франківську близько 16 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з банку по вулиці Тичини.

Про це кореспонденту "Бліц-Інфо" повідомили в УДСО при УМВС України в Івано-Франківській області.

На місце події прибув наряд групи затримання ДСО. Там до них звернулася керуюча банку і вказала на невідомого чоловіка, який зайшов до відділення банку і почав нецензурно лаятися, ображати працівників банку та відвідувачів.

Даному громадянину було зроблено зауваження, на що той відреагував агресивно – почав «хамити» правоохоронцям, погрожував фізичною розправою. Від чоловіка було чути запах алкоголю.

Даного «буяна»затримано.

В ході розслідування правоохоронці дізналися, що чолов’яга приїхав до Івано-Франківська у справах. Витративши гроші на непотрібні речі, чоловік згадав про необхідні, але як виявилося грошей у нього вже не було, тому вирішив скористатися банком, але там грошей задарма не дають.

Затриманим виявився 35-річний житель міста Галич Івано-Франківської області.

Для винесення відповідного процесуального рішення затриманого було освідчено на факт вживання алкоголю та доставлено до міського відділу міліції. Наразі по даному факту триває перевірка.