В Івано-Франківську пролунали вибухи


Сьогодні, 11 березня, ворог завдав удари в Івано-Франківську.

Про це у мережі повідомив міський голова Руслан Марцінків, пише Бліц-Інфо.

"На жаль система тривоги не спрацювала, будемо виясняти чому це сталось. Відбуваються вибухи. Прохання до всіх мешканців міста - не поширюйте відео та фото з вибухами, зберігайте спокій. Не треба давати ворогу певні можливості. Працюють відповідні служби",- наголосив мер.

Марцінків також попросив жителів Крихівців, Чукалівки, Опришівців найближчу годину нікуди не виходити з дому та не перебувати біля вікон.

"Мешканці Крихівців, Чукалівки, Опришівців! Не виїжджайте зараз з дому та не переміщуйтеся найближчим часом територією ваших районів! Поки тримайтеся вдома задля вашої безпеки!",- йдеться у повідомленні.

Більше деталей згодом.

Увага ще раз: Якщо раптом ви стали очевидцями артобстрілу чи авіа удару – не поширюйте інформацію в соціальних мережах! ЦЕ НЕБЕЗПЕЧНО! Не знімайте відео та фото для соцмереж, не ведіть прямих трансляцій, не пишіть назви місцевості, не ставте геотеги!!!

Ворог уважно відслідковує соцмережі місцевих мешканців для корегування обстрілів і нанесення подальших точних ударів по цілях! Виставляючи в мережу подібну інформацію, ви, самі того не розуміючи, допомагаєте агресору.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!