В Івано-Франківську розпочалась мобілізація активістів для тактично-військових навчань


Сьогодні з 9 години ранку на площі перед Івано-Франківською ОДА розпочали запис активістів для тактично-військових навчань в польових умовах.

Як зауважують коородинатори у розмові з кореспондентом "Бліц-Інфо", бойові навчання триватимуть близько тижня на базі полігону УМВС, що в Старому Лисці. Вестимуть їх прикарпатські військові.

Мобілізованим проведуть своєрідний, скорочений «курс» солдата – навчать користуватись зброєю, військовою технікою та як діяти під час ймовірних військових дій.

Варто зауважити,  що тут приймають тільки активістів «Народної Самооборони». За словами координаторів, така умова поставлена для того, щоб вберегтись від можливих провокацій. Тобто, перед відвідинами цього військового табору потрібно записатись до лав прикарпатської Самооборони та пройти відповідну перевірку.

Приймають тут осіб віком від 18 років. Граничної межі немає, головне – щоб людина відчувала в собі силу виконувати всі потрібні фізичні навантаження. 

А розпочнуться війського-тактичні навчання із завтрашнього ранку.

Нагадаємо, що Координаційна рада громадських об’єднань Прикарпаття прийняла рішення стосовно повної мобілізації активістів для проведення тактично-військових навчань в п’ятницю, 25 квітня через ситуацію на сході та загрозу війни.