В Івано-Франківську відійшов у вічність священник о.Ігор Іванів


Помер священник Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ о. Ігор Іванів.

Про це повідомили у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

"Зі смутком повідомляємо, що в ніч на сьогодні, 23 жовтня 2021 року Божого, на 78 році життя та 25 році священничого служіння упокоївся в Бозі священнослужитель Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ о. Ігор Іванів. Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський Владика Володимир Війтишин та Архієпархіальне управління висловлює найщиріші слова співчуття та підтримки родині покійного. Вічная пам'ять!",- кажуть у пресслужбі.

Отець Ігор Іванів народився 6 червня 1943 року в с. Микитинці, Івано-Франківської області. Після закінчення Угорницької середньої школи, навчався у Калуському хіміко-технічному технікумі на спеціальності хіміка-технолога. А продовжив навчання в Івано-Франківському інституті нафти і газу на факультеті інженера-геофізика. Одружився в 1971 році. Виховував двох дітей.

Відчувши Божий поклик, у 1990 році вступив до Івано-Франківського Теологічно-Катехитичного Духовного інституту.

5 травня 1996 р. отримав ієрейські свячення з рук світлої пам‘яті Владики Софрона Дмитерка. Душпастирське служіння о. Ігор здійснював на парафії села Саджава Богородчанського деканату Івано-Франківської Архієпархії, де був адміністратором.

Розпорядок заупокійних богослужінь:

23 жовтня (субота)

18.00 - священничий парастас в домі померлого (С. Микитинці вул. Грицишина, 112)

24 жовтня (неділя)

14:00 – Чин похорону



Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!