В Івано-Франківську відкриють церкву для заробітчан


Для мешканців Прикарпаття, значна частина яких намагається працевлаштуватися за кордон, відкриють церкву. Цікаво, що цей проект став ініціативою православних та греко-католиків.

Зрештою, кожен мешканець Прикарпаття, незалежно від віросповідання, зможе долучитися до цієї спільноти.

Основне завдання церкви для заробітчан - підготувати мешканців краю до подальшої роботи за кордоном, - повідомляє ОГ. Йдеться не тільки про юридичні консультування та навчання іноземної мови, але також і про духовні цінності. А головне: про християнську взаємовиручку та підтримку за кордоном. Адже сьогодні вже стало нормою, коли наші громадяни, потрапляючи за кордон, втрачають сумління і не нахабно наживаються на братах-українцях.

Крім того, церква для заробітчан ставить за норму і високі духовні та патріотичні цілі. Не секрет, що на Заході церква занепадає, а релігійні конфесії толерують такі негативні явища, які не тільки не притаманні українцям, але суперечать Євангельській науці. Тому церква для заробітчан в Івано-Франківську допоможе галичанам утриматися у вірі, заробити гроші та щасливо повернутися додому в Галичину.