В Івано-Франківську викрили ще один підпільний гральний заклад


Азартний клуб під «прикриттям» здійснював роботу в Івано-Франківську.

Злочинну діяльність задокументували оперативні працівники внутрішньої безпеки в області, правоохоронці Івано-Франківського районного управління поліції спільно патрульними поліцейськими. Слідчі вилучили комп’ютерну техніку та здійснюють досудове розслідування у розпочатому кримінальному провадженні, інформує пресслужба обласної поліції.

5 травня у ході проведення слідчих дій правоохоронці виявили та вилучили у гральному залі близько 20 одиниць комп’ютерної техніки, що використовувалась для функціонування та надання незаконних послуг. Під час огляду на місці знаходились працівники та клієнти клубу.

З метою конспірації організатори встановили на фасаді будинку систему відеонагляду. Заклад працював для постійних клієнтів, які потрапляли до приміщення за попереднім дзвінком.

Поліцейські проводять заходи по встановленню організаторів та причетних до незаконної діяльності осіб з метою притягнення їх до відповідальності. Виявлену техніку вилучено для подальшого проведення експертизи.

Слідчі здійснюють досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 203-2 (Зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу України. Поліцейські звертаються до громадян із проханням у разі виявлення функціонування таких закладів повідомляти інформацію на спецлінію «102».

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!