У Франківську волонтери запрошують людей з обмеженими ресурсами обрати необхідні речі


Купа одягу, дитячі іграшки, взуття, засоби для людей з інвалідністю та харчі. Усім цим забезпечує людей з обмеженими ресурсами проєкт «Поділись».

Речі, які потрапляють до волонтерів, проходять декілька етапів перевірки. Перш ніж потрапити до нового власника. В одному залі – одяг, який лише потрапив на станцію. Там речі ділять за видами та сезонами. Те, що варто «відремонтувати», теж придатне для проєкту, йдеться в сюжеті ВЕЖІ.

Простір має вже своїх постійних клієнтів. Їм допомагають підібрати необхідні побутові речі. Небайдужі іванофранківці віддають їх у різному стані. Відтак, команда проєкту «Поділись» просить мешканців приносити чистий, придатний для повторного носіння одяг. Також необхідне чисте взуття, ремені та сумки. А ще – постільна білизна, а для неї – ковдри та подушки. Харчові продукти тривалого зберігання стануть теж у нагоді. Проте, якщо приносять речі непридатні для вжитку, волонтери використовують їх повторно. Зокрема, віддають у притулки для тварин.

Впродовж дії проєкту волонтери роздали понад 30-и тонн одягу. Принести його можна до громадського простору «Гармонія» або залишити у контейнері у холі міськради. Команда проєкту поділиться необхідними речама з людьми, які мають низькі доходи. Відтак, запрошують їх обрати собі необхідне.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!