В Івано-Франківську жінка під час сварки підрізала свого чоловіка


В неділю Галицьку районну лікарню з ножовим пораненням було доставлено 29-річного чоловіка. Пацієнт пояснив медикам, що поранився сам, під час нарізки м’яса. Однак його слова виявилися неправдою.

Насправді, як встановили працівники міліції, молодий чоловік таким чином хотів вигородити свою дружину. Як стало відомо, того вечора селянин напідпитку прийшов до сусіда й застав там її у чоловічій компанії, яка грала в карти. З жінкою був трирічний син. Чоловік, звісно, почав сваритися з дружиною, мовляв, іди додому. Розпочалася словесна перепалка, яка завершилася кількома ляпасами.

Розлючений селянин вийшов на подвір’я заспокоїтися й покурити. В цей час його дружина схопила зі столу кухонний ніж, вибігла з хати і штрикнула ним чоловікові в бік. Господар оселі викликав бригаду швидкої медичної допомоги. Доставлений у лікарню пацієнт був у тяжкому стані. Його відразу прооперували, видалили селезінку, ледь зупинили кровотечу. Крім того, лезо ножа пошкодило підшлункову залозу, інші внутрішні органи. Медики буквально врятували чоловікові життя.

За фактом тяжкого тілесного ушкодження відкрито кримінальне провадження. Молодій жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Порізаний нею чоловік став інвалідом. Такою високою виявилася ціна жіночої нестриманості.