В Києві пройдуть національні змагання «Ігри Воїнів»


В суботу, 15 травня, в Києві на центральному стадіоні Деснянського району відбудуться Національні змагання «Ігри Воїнів» (Warrior Games). Це найбільші ветеранські змагання в Україні.

За результатами буде сформована Національна збірна України, яка вперше представить нашу країну у цих міжнародних змаганнях у вересні 2021 року в Орландо (США).

Відбір пройде в рамках фестивалю «Звитяга Нескорених»: більше 260 ветеранів та військовослужбовців зареєструвалися на змагання в 11 адаптивних видах спорту: стрільбі з лука, гольфу, кульовій стрільбі, легкій атлетиці, велоспорті, плаванні, веслуванні на тренажерах, баскетболі на візках, регбі на візках, пауерліфтингу, волейболі сидячи

Відмінністю Ігор воїнів (Warrior Games) від Ігор Нескорених (Invictus Games) є те, що Ігор воїнів проводяться щороку міністерством оборони США за участі 12 збірних з 8 країн світу. Ігри Нескорених були організовані принцом Гаррі Сесекським після того, як у Колорадо 2013 року він побачив змагання сили волі нескорених і відновлюючу силу спорту.

Змагання відбуватимуться протягом 3 днів на 5 локаціях, журналісти матимуть доступ до кожної.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!