В Косові призначили нового керівника центральної лікарні


В четвер, 1 червня на посаду директора КНП "Косівська центральна лікарня", згідно з розпорядженням Косівської міської ради, призначили Івана Фазана.

Привітали нового керівника лікарні директор Департаменту охорони здоров'я Івано-Франківської ОДА Ігор Дмитренко, міський голова Косова Юрій Плосконос та колектив закладу. 

У вітальному слові Ігор Дмитренко зазначив, що очолювати заклад в такий важкий час доволі непросто, але впевнений, що великий управлінський досвід, цілеспрямованість, чітка патріотична позиція та людські цінності обов'язково сприятимуть ефективній роботі Івана Васильовича на посаді генерального директора Косівської ЦРЛ і слугуватимуть для розвитку системи охорони здоров’я області та блага наших краян.

На завершення, посадовець висловив подяку попередньому генеральному директору Дмитру Микитюку за роки відданої роботи, а новому керівнику побажав витримки, наснаги, досягнення нових цілей, злагодженої праці всього колективу, ну, й звісно, мирного неба та нашої швидкої перемоги.

Своєю чергою, Іван Фазан подякував за довіру та почесну місію очолювати роботу Косівської центральної районної лікарні, а також окреслив план заходів щодо розвитку закладу.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!