В курортному містечку Прикарпаття добудують школу за 20 мільйонів


Департамент будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської ОДА 14 грудня уклав договір з «Промбудсервіс-Косів» про реконструкцію з добудовою Яремчанської ЗОШ № 1 І-ІІІ ступенів.

Вартість робіт - 20 млн 784 тис 394 грн. Про це йдеться у Віснику державних закупівель, інформує кореспондент Бліц-Інфо. 

Будівництво, що фінансуватиметься за кошти місцевих бюджетів, мають завершити до грудня 2016.

Як вказано у технічній документації, на незавершеному об’єкті будівельні роботи проводились у 2008-2010 роках. Школа розрахована на 310 учнівських місць, які розміщуватимуться у двох корпусах - на два та три поверхи. 

Окрім ПП "Промбудсервіс-Косів", у конкурсі брали участь ще учасника - ТОВ "Креоген Груп" та ТОВ "Будівельна компанія "ТрейдЗахідБуд". Остання запропонувала виконати ці роботи за трохи більше, ніж 18,5 млн з ПДВ. Та, відповідно до експертного висновку Івано-Франківської торгово-промислової палати, ціна була значно нижча від дійсної і визнана недостовірною. Тому комісія відхилила пропозицію цієї фірми. Натомість "Креоген Груп" за ці ж роботи просила значно більше - понад 27 млн. грн. Тож переможцем торгів визнали Приватне підприємство "Промбудсервіс-Косів" з ціновою пропозицією 20 784 394 грн.(без ПДВ).

«Промбудсервіс-Косів» належить Володимиру Тинкалюку з села Вербовець Івано-Франківської області. У 2013 ця ж фірма вже виграла тендер на добудову іншої яремчанської школи.