В Україні оголошено дводенний траур у зв'язку з жертвами АТО на Донеччині та заворушень в Одесі


В.о. Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов підписав указ щодо дводенної жалоби в Україні у зв'язку із загибеллю людей під час проведення антитерористичної операції в Донецькій області, а також в ході масових зіткнень в Одесі, повідомляє УНН з посиланням на прес-службу ВР.

"Друге травня стало для України трагічним днем. Я підписав Указ про дводенному жалобі в Україні по героям, які загинули в ході антитерористичної операції, і за загиблими в ході трагічних подій в Одесі", - цитує О.Турчинова прес-служба ВР.

Також О.Турчинов висловив співчуття рідним і близьким загиблих і запевнив, що винні в цих трагічних подіях будуть покарані.

"Хочу висловити щирі співчуття рідним і близьким. Ми повинні зробити правильні висновки з цієї трагедії, яка сталася в першу чергу через зовнішньої провокації. Винні у організації і провокуванні цих подій будуть покарані", - наголосив він.

В.о. Президента запевнив , що українські військові та правоохоронці продовжуватимуть "боротьбу проти тероризму і бандитизму , за мир і спокій у нашій державі" .