Вчорашні протести одеситів Лорак назвала "проплаченою провокацією"


Лорак вперше розповіла про концерт в Одесі, пожалівшись російським ЗМІ

Після того, що відбулося вчора на концерті співачки в Одесі, багато хто чекав на її коментар, утім, своє перше інтерв’ю з цього приводу Лорак дала не українським журналістам, а російським, повідомляє ДеПо.

Ані Лорак коментувала свій виступ російському порталу SUPER, власником якого є Арам Габрелянов, директор та президент видавничого дома «News Media», до якого входить брехливий канал LifeNews.

Лорак розповіла: «Нікому не побажаю побувати в такій ситуації. Мені страшно, я налякана. Я ніколи не думала, що в моїй країні зі мною може статися таке. Я стала заручницею в цій ситуації, оскільки те, що відбулося вчора – проплачена провокація. Я, вірогідно, підійшла цим провокаторам за своєю позицією: бути завжди за мир. Музика, любов та добро – цим людям захотілось зруйнувати все це. У мене ж на концерті був справжній аншлаг. Вони цим скористалися, аби привернути увагу до себе. Саме за цими категоріями я підійшла в їхні плани з дестабілізації порядку в місті».

Також співачка додала: «Я не могла не виступити - там була повна зала моїх прихильників. Я вийшла до них, попросила вибачення. Звичайно, мені довелося скоротити програму до десяти пісень, оскільки я переймалась за безпеку глядачів. Там же були й діти, і молодь. Дякую моїй публіці, яка залишилась вірною мені. Одеса любить і любила мене. Ті, хто влаштували безпорядки – це не мешканці міста. Я не знаю, хто за цим стоїть. Одне можу сказати, це точно було сплановано. Це гра, а ми в ній пішки. Я сама не бачила безпорядки, мені про них повідомили. За словами моєї команди, це були п’яні люди, що перебували під якимись препаратами. Вони перші провокували міліцію. Мені дуже боляче про це говорити».

Співачка пожалілася, що вона не змогла звернутися до мітингарів, оскільки вони були несамовиті: «Там навіть не було тих, до кого я могла б звернутися. Всі були несамовиті. Організатори концерту намагалися владнати ситуацію, однак активісти нічого не хотіли чути. Єдине, що вони хотіли – припинити мій концерт. Я не розумію, що я такого зробила, чим заслужила таке ставлення? Як мої пісні могли комусь нашкодити? Мені не зрозумілі мотиви цих людей, адже моя позиція завжди була нейтральною. Єдиний мій посил – єднання людей музикою та творчістю. Зараз артистів використовують. Це якісь ігри та маніпуляції, які явно комусь потрібні».

На завершення інтерв’ю Ані Лорак зізналася, що більше не буде гастролювати Україною: «Очевидно, я передивлюсь весь свій графік – Україною так точно. Я зараз у жахливому емоційному стані. До цього питання треба підходити зі свіжою головою».

Завдяки своєму інтерв’ю порталу, Ані Лорак стала героїнею Twitter ДНР:

Нагадаємо, вчора, попри акцію протесту, відбувся концерт Ані Лорак, на якому активісти були побиті міліцією. Наразі проти одеських міліціянтів порушили справу за побиття людей.