Ведучий Нового каналу схуд на 33 кг


Хто б міг подумати, але коли ведучий реаліті «Кохання на виживання» (Новий канал) лише став на стежку популярності, він був пампухом

У Олега Кензова були круглі щоки і не дуже спортивна фігура. І хоча при його зрості 190 см це було не надто помітно, він почувався некомфортно.

– Я важив 116 кг, – згадав Олег за лаштунками шоу «Діти проти зірок». – Мені було складно нахилятися і зав'язувати шнурки. Вирішив цілеспрямовано худнути. Сидів на безвуглеводній дієті, влаштовував собі сушки (сушка тіла допомагає позбутися підшкірного жиру і зробити мускулатуру більш рельєфною – прим. ред). Також займався у спортзалі. Вийшло скинути вагу до 83 кг.

Після цього Олег Кензов «підсів» на правильне харчування і спорт. Щоправда, під час карантину він дав слабину. Не міг себе змусити займатися в чотирьох стінах і... знову погладшав.

– Зараз важу близько 106 кг, – зізнається Олег Кензов. – Уже сів на інтервальне голодування. Їм протягом дня упродовж шести годин, а 18 годин поспіль не приймаю їжі. Але такі експерименти раджу проводити тільки після консультації у лікаря!

На час відмовитися від їжі йому довелося і в перуанському місті Ікітос, де знімали епізоди реаліті «Кохання на виживання». Від незвичних продуктів ведучий отримав сильне отруєння і лежав під крапельницями. Чи позначилося це на зйомках – дивіться щовівторка з 15 вересня о 19:00 на Новому каналі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!