Веганські роли від Суші-Го: незвична та сучасна страва


Суші у Львові стали досить популярними вже давно, однак тенденція до правильного харчування та незвичних поєднань продуктів принесла новий тренд – вегетаріанські шматочки. Що собою являють веганські роли від Суші-Го та чи варто їх скуштувати?

Вегетаріанські суші: справді смачні чи ні

Сьогодні роли, які не містять у своєму складі м’яса, зустрічаються досить часто. А все завдяки тому, що не лишень риба та морепродукти можуть бути смачними, а й навіть звичайнісінькі овочі, якщо правильно поєднати їх між собою та додати трохи соусу.

Як правило, веганські роли містять у собі не лише овочі, а й безліч інших, не менш корисних інгредієнтів. У більшості своїй зелені роли створюються у вигляді традиційних японських макі – мінімалістичних шматочків, огорнутих за допомогою корисних водоростей норі.

До складу таких ролів можуть входити безліч варіантів начинок. До прикладу, серед найбільш популярних – огірки, в’ялені томати, гриби шиїтаке, а також класичні шматочки або навіть брусочки стиглого авокадо.

До більш оригінальних начинок, які використовуються для зелених, низькокалорійних страв, належить японський омлет тамаго. Не забувають у Суші-Го й про більш цікаві варіанти. Наприклад, шеф-кухар вміло поєднує традиційний салат айсберг разом з водоростями спіруліна. У якості замінника м’яса виступає соєвий продукт у вигляді шматочків тофу, що має приємний смак та справді насичує організм корисними речовинами.

Якщо ви полюбляєте сир – тоді обов’язково спробуйте кілька варіанти поєднань, де присутній не лише класичний Філадельфія. До ролів без м’яса додають також плавлений, тостовий, фета та інші молочні шматочки.

Доставка суші у Львові від Суші-Го

Суші-Го – новий, сучасний ресторан, який пропонує унікальні японські страви, створені за старовинними та навіть авторськими рецептами досвідченим су-шефом.

Серед переваг Суші-Го варто відзначити наступні:

1. Якісні продукти, свіжість яких суворо контролюється на кухні;

2. Справді великі роли, якими можна добре наїстися та пригостити друзів;

3. Унікальні страви у меню, що завжди поповнюється новинками;

4. Безкоштовна доставка у Львові та поза його межами за допомогою власної кур’єрської служби.

5. Варто відзначити ще одну особливість ресторану, а саме – цілодобовий режим роботи. Завдяки цьому можна куштувати улюблені смаколики як з овочами, так і з рибою вранці, увечері та навіть уночі.

Говорячи про приємності та можливість економії, варто згадати персональні знижки та бонуси, які пропонуються у закладі. Суші-Го дозволяє отримувати кешбек від кожного замовлення, який потім зручно можна витратити як знижку на наступні страви. Звісно, у випадку, якщо у клієнта День народження й він вирішив поласувати ролами – у ресторані додадуть святкову, смачну порцію у подарунок.