Відомому тренеру дитячо-юнацького футболу Прикарпаття потрібна допомога


На цьому тижні, що минає, із відомим не тільки на Прикарпатті, але далеко за його межами, футбольним тренером Юрієм Семеновичем Шайкіним сталась біда.

Невідкладною швидкою допомогою, він був доставлений до Івано-Франківської центральної міської клінічної лікарні у важкому стані. Лише вчасне та фахове втручання медиків дозволило зберегти його життя, пише Sport.if.ua.

Лікарі  встановили діагноз – геморагічний інсульт в правій гемісфері головного мозку з проривом в шлункову  систему з плегією лівих кінцівок. Наразі він знаходиться в реанімаційному відділенні ЦМКЛ. Стан важкий, але є певні симптоми покращення. Попереду його чекає довге та виснажливе лікування, яке потребує значних коштів, яких у родини Юрія Семеновича не має.

Його друзі, вихованці та ветерани футболу почали збір коштів на проведення лікування Юрія Семеновича. До спільного збору коштів можуть долучитись також всі небайдужі.

Додатково зазначаємо номер карти Приватбанку  5168 7574 0389 7970 (отримувач  Шайкіна Алла Миколаївна), а також контактний телефон дружини Юрія Семеновича – Алли Миколаївни – 050 37 35 248.

 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!