Вночі росіяни атакували 22 "Шахедами" майже всі області на Заході


У ніч на 25 травня 2023 року ворог атакував Україну ударними дронами іранського виробництва «Shahed-136/131».

Про це повідомляє Командування Повітряних Сил ЗСУ.

Загалом зафіксовано пуски 36 баражуючих боєприпасів з північного та південного напрямків. Імовірно ворог мав на меті атакувати критичну інфраструктуру та військові об’єкти в західних регіонах держави.

"До відбиття атаки залучено підрозділи зенітних ракетних військ, винищувальну авіацію, мобільні вогневі групи у зонах відповідальності Повітряне командування "Південь" Повітряне командування "Центр" Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України Повітряних Сил та протиповітряною обороною інших складових Сил оборони України! Спільними зусиллями усі 36 «шахедів» знищено!",- наголосили у Повітряних силах"

Додамо, що на заході України знищили 22 "шахеди". Про це повідомили у Повітряному командуванні "Захід" Повітряних Сил ЗС України. Заступник міського голови Надвірної з питань фінансово – економічного і соціального розвитку Ігор Писклинець у мережі зазначив, що 5 БПЛА атакувало об'єкт на території Надвірнянського району. Усі вдалось збити.

"Сьогодні вночі була атака великою кількістю БПЛА на заході України. З них 5 атакувало об'єкт на території Надвірнянського району (всі 5 були збиті). БПЛА летять на малих висотах й залітають далеко вглиб території нашої держави, тому не ігноруйте тривоги, коли вони оголошуються, такі атаки будуть продовжуватись",- йдеться у повідомленні.

Згодом голова ОВА підтвердила, що над Прикарпаттям працювали сили ППО.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!