Вночі росіяни атакували "шахедами" захід країни: що відомо


У ніч на 5 грудня противник атакував Україну ударними БпЛА Shahed-136/131. Частина безпілотників дісталася західних областей.

Так, за інформацією повітряного командування "Захід", у небі заходу країни вдалося збити один "шахед".

Як повідомив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін, сили протиповітряної оборони працювали на Хмельниччині. За його словами, повідомлень про постраждалих або пошкодження інфраструктури наразі немає.

"Під час повітряної тривоги в Хмельницькому районі працювали сили ППО. Станом на цей час повідомлень про постраждалих або пошкодження інфраструктури немає. Дякуємо ЗСУ за оборону неба над Хмельниччиною!" - написав він.

Також, за словами начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького, ворог вдарив по об’єкту інфраструктури на Львівщині. Є незначні руйнування.

"Під час повітряної тривоги, близько 4 години ранку, ворог трьома безпілотниками атакував обʼєкт інфраструктури на Львівщині. Внаслідок удару виникла пожежа, яку оперативно загасили силами працівників. Є незначні руйнування. Обійшлося без жертв та постраждалих. Пошкоджень систем життєзабезпечення області також немає", - повідомив Козицький.

За інформацією Повітряних сил, проліт безпілотників фіксували й на Прикарпатті, інформації про збиття чи влучання немає.

У Повітряних силах також розповіли, що загалом зафіксували 17 "шахедів", 10 з яких були знищенні в різних регіонах України.

Головне фото ілюстративне.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!