Вночі у Франківську п'яний водій ледь не в'їхав у машину поліцейських


Близько опівночі, на перехресті вулиць Гаркуші – Грюнвальська, що у Івано-Франківську поліцейські охорони ледь уникнули дорожньо-транспортної пригоди за участі транспортного засобу, водій якого вчинив аварійну ситуацію, порушивши правила дорожнього руху.

Поліцейські охорони негайно зупинили автотранспорт. За кермом автомобіля перебував місцевий житель 1990 року народження, у якого виявили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат приладу, яким перевірили чоловіка, показав 2.32 проміле.

Ще один випадок стався на вулиці Сорохтея. Там поліцейські зупинили скутериста, який хаотично рухався проїжджою частиною дороги порушуючи правила дорожнього руху. Під час спілкування з водієм було виявлено в нього, ознаки алкогольного сп’яніння: різкий запах алкоголю, нечітка мова.

На місце події, поліцейські викликали наряд патрульної поліції, які перевірили водія на стан сп’яніння. Особу було затримано. Ним виявився житель Івано-Франківська 1982 року народження.

У двох випадках на порушників склали протоколи за частиною першою ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння) КУпАП.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!