У Франківську затримали п'яного водія на "бляхах"


Поліцейські вчасно помітили та затримали правопорушника, попередивши можливі негативні наслідки такого керування. Тепер чоловіку загрожує штраф та позбавлення права керування транспортним засобом.

Цими вихідними, близько 4-ї години ночі, працівники групи реагування поліції охорони, рухаючись вулицею Василіянок, помітили автомобіль на іноземній реєстрації, який грубо порушив правила дорожнього руху, а саме виїхав на смугу зустрічного руху та здійснив небезпечний маневр, інформує Управління поліції охорони в Івано-Франківській області.

Поліцейські охорони прийняли рішення слідувати за даним транспортним засобом та перевірити водія. Під час спілкування водій мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

На місце події поліцейські викликали екіпаж Патрульної поліції, щоб перевірити горе-водія на предмет вживання алкогольних і наркотичних речовин. Результат огляду на стан сп’яніння за допомогою приладу Drager підтвердив припущення правоохоронців.

Інспектори склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння). Тепер чоловіку загрожує штраф та позбавлення права керування транспортними засобами.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!