Вперше за майже десять років Галицька лікарня отримає новий УЗД-апарат експертного класу


Галицька лікарня в Івано-Франківській області 23 жовтня замовила ультразвукову діагностичну систему вартістю 700 тис. грн. Товар поставить київське ТОВ «Медхолдінг».

Медики отримають УЗД-апарат QBit7 китайського виробника «Chison Medical Imaging Co. Ltd». Це стаціонарне обладнання експертного класу з чотирма портами для датчиків. В комплект замовленого лікарнею апарату входять два датчики та спеціальні ліцензії, пишуть Наші Гроші.

Закупівлю провели за спеціальною спрощеною процедурою звітування для подолання пандемій коронавірусної хвороби COVID-19.

Генеральний директор Галицької лікарні Володимир Крупа розповів редакції «Наші гроші. Львів», що замовлений УЗД-апарат стане третім для медичного закладу.

«Один УЗД-апарат використовуємо в поліклінічному відділенні, ще один – для стаціонарних хворих. Обладнанням вже приблизно десять років, тому це буде перший апарат нового покоління. Він має ширші можливості для ультразвукової діагностики», − зазначив Володимир Крупа.

Нагадаємо, Галицька лікарня приймає хворих на коронавірусну інфекцію. Протягом карантину медики спрямували 4,8 млн грн за спеціальною «ковідною» процедурою для подолання інфекції.

Постачальник нового УЗД-апарату для лікарні ТОВ «Медхолдінг» зареєстроване в Києві, а його власницею є Наталія Швецова.

Протягом 2019-2020 років фірма отримала державних замовлень на 821 млн грн, в основному на постачання медичного обладнання.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!