Як Дорофєєва та Дантес святкували Великдень на Прикарпатті


DOROFEEVA з чоловіком приїхали на Великдень в гості до переможця "Голосу країни-11" Сергія Лазановського.

Два місяці прихильники Наді Дорофєєвої чекали, чи дотримає зірка слова, даного на всю Україну, і приїде в гості до свого підопічного, а тепер уже переможця "Голосу країни" Сергія Лазановського. І ось на Великдень вони зустрілися - у селі Попельники на Прикарпатті.  Про це йдеться у випуску ТСН.

Надя Дорофєєва з чоловіком Володимиром Дантесом на Великдень приїхали погостювати до Лазановських. Зіркові гості ледве встигають розцілуватися з господарями та обмінятися подарунками, як звідки не візьмись - натовп попельничан. Стає зрозумілим - без фотосесії не обійтися.

Тим часом господиня хати, мама Сергія Лазановського, нишком втирає сльози. "Я в шоці. Від радості", - каже вона. На тренерку "Голосу" країни Надю Дорофєєву тут з нетерпінням чекали майже 2 місяці - відколи на сліпих прослуховуваннях, аби перетягнути від Олега Винника вокаліста, що їй сподобався, пообіцяла приїхати до Лазановських у гості.

У Дорофєєвої не було можливості зустріти з батьками - вони в Сімферополі - тому приїхали сюди. Не вірив, що Дорофєєва це зробить - зізнається Сергій. Та й у команду до неї зрештою пішов з іншої причини.

Куховарили до 3-тої ночі - каже Іванна. Але не тільки заради зіркових гостей - на Великдень у цих краях так гостяться завжди, за столом збирається уся велика родина. Холодні закуски, борщ, голубці, шашлик, десерт. До свята зарізали свиню. А писанки розписував переможець "Голосу".

Нині батько переможця - вперше і саме глядачам ТСН - зізнається: дуже не хотів, аби малий йшов на "Голос". А зараз має новий клопіт - хейтери у соцмережах. Відбивається від них, як може, адже каже: дуже боляче читати, як заздрісники ллють бруд на сина. "Зробили з мене мультимільйонера, котрий всіх підкупив, покупляв всім телефони, аби голосували", - каже батько.

До речі, свій вокальний талант Сергій успадкував - саме від батьків. Перемога в "Голосі" - це лише перший крок на хиткій драбині шоу-бізнесу - усвідомлює Сергій. Аби мати гроші на професійний розвиток, хоче продавати, отриману як приз, квартиру у Києві. Окрім того, частину грошей віддасть на благодійність - це вже буде подяка глядачам, що за нього голосували. 

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!