Як ознайомитись з виконавчим провадженням?


Державний реєстр виконавчих проваджень є автоматизованою системою, яка готова до користування та функціонує у цифровому форматі. Цей реєстр проваджень містить рішення, які вимагають виконання відповідно до рішень суду та інших державних установ, як це передбачено процедурою виконавчих процесів.

Перевірка виконавчого провадження: яку інформацію можна отримати?

Реєстр виконавчих проваджень надає можливість працювати у загальному режимі та забезпечує доступ сторін до виконавчого провадження. Для використання цієї системи, слід перейти на офіційний веб-сайт, який доступний за посиланням: https://asvpweb.minjust.gov.ua/#/search-debtors.

У режимі загального доступу користувачу необхідно обрати тип боржника — фізична або юридична особа. Потім потрібно заповнити відповідні поля з датою народження, прізвищем, ім'ям та по батькові для фізичних осіб або ввести назву підприємства та код ЄДРПОУ для юридичних осіб. Крім того, завжди можна звернутися за зазначеним у виконавчому провадженні номером телефону, щоб дізнатися про поточний статус виконавчих процесів, які вас цікавлять.

Частина платформи, призначена для сторін, які беруть участь у виконавчих процесах, надає такі відомості:

- інформація про те, хто і коли ініціював виконавчий процес, а також, який виконавець займається ним;

- дані щодо подій, проведених державним виконавцем;

- інформація про поточний стан та статус виконавчого процесу.

Безпосередньо на платформі можна знайти інформацію про постанови, прийняті державним виконавцем, а також рішення виконавчих проваджень та іншу важливу інформацію.

Як отримати доступ до реєстру виконавчих проваджень?

Державний реєстр виконавчих проваджень надає повноцінний та абсолютно безкоштовний доступ. Вам не потрібно проходити процес реєстрації, і вся надана інформація завжди актуальна на момент вашого запиту.

Якщо вам потрібен доступ до конкретних деталей певного виконавчого провадження, вам необхідно мати ідентифікатор доступу та порядковий номер провадження. Інформація про ідентифікатор доступу та порядковий номер міститься в рішенні, яке формується під час відкриття виконавчого провадження. Пам'ятайте, що ідентифікатор доступу включає спеціальний код, який складається з комбінації 12 цифр і букв.

Партнерський матеріал

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!