Як правильно обрати гребінець, щоб волосся мало неперевершений вигляд?


Яким буде день у зачіски визначають гребінці, якими ви користуєтесь зранку, тож давайте дізнаємось, які з них найліпші!

Для кожної зачіски потрібен індивідуальний підхід. Щоб обрати, який гребінець потрібен саме вам, треба визначитись із трьома вимогами: густотою щетини, її типом, а також формою гребінця. Або просто користуйтесь порадами з нашої статті, пише Цікаво знати.

Для заплутаного волосся виберіть широку щітку з гнучкою щетиною. Чому? Вона гладенько розчісуватиме ваше волосся, безпечно і обережно розплутуючи вузлики. Завжди починайте з кінчиків, повільно піднімаючись до коренів, щоб уникнути травмування волосся і болю.

1_paddle-brush

Для швидкої сушки користуйтесь розчісками з отворами. Вони значно пришвидшать і полегшать процес та, в результаті, стануть вашими найліпшими друзями. Додаткові отвори для пропускання повітря зроблять сушіння вдвічі швидшим! Це також хороший інструмент для рівномірного розподілення мусу вздовж волосся.

VentedGray_Back-Concrete-bg

Для укладки чілки потрібна маленька кругла щітка. Коли йдеться про чубчик, завжди виникає купа проблем. То волосся лягає не в той бік, то воно недостатньо пряме, то виглядає важким… Щоб зробити найкоротшу частину волосся біля обличчя дійсно привабливою, використовуйте маленьку круглу розчіску з щільно розташованою щетиною. Коли робите укладку, завжди починайте з чілки, щоби упевнитись, що вона правильно лягла.

a6798950ред

 

Для професійної укладки. Хочете виглядати кожного дня так, ніби щойно вийшли з салону краси? Тоді точно мусите знати: щоб зробити професійну укладку вдома, неможливо знайти нічого ліпшого за круглу щітку з шерсті вепра. Щільно утрамбований натуральний ворс створює потрібний тиск на волосся і практично вмовляє волоски лягати максимально гладко і щільно, створюючи блискучу зачіску.

39960

Для тугих кучерів підберіть керамічну круглу щітку. Невелика керамічна база найважливіша деталь цієї розчіски, бо кераміка вбирає тепле повітря і віддає його безпосередньо волосками, закручуючи і фіксуючи їх. Концентруйтесь на кінчиках, але тримайте гребінець вертикально, щоб завитки не вийшли карнавальними.

John-Frieda-Brush

Для ідеального проділу. Якщо ви робите проділ, вірним помічником стане гребінець-мишачий хвіст. Він допоможе зробити лінію чіткою. Злегка сприсніть гребінець лаком для волосся і зробіть гарний і рівний проділ. Решту волосся лишіть без додаткових засобів, щоб воно не виглядало важким і розвивалось за вітром.

AP62576

Для дивовижного об’єму. Можливо, ви вже скористались попередньою порадою і зробили чіткий проділ за допомогою “мишачого” гребінця, тож можна сміливо братись за невелику пластикову щіточку для створення начісу. Вона дійсно схожа на зубну, але має значно жорсткішу щетину, яка не зіпсується після другого разу, але й не буде чіплятись за волосся, створюючи безлад на голові. Хочете створити повітряний об’єм? Нахиліться вперед і легко збийте волосся руками.

2244783