Як розпізнати маніяка та неадеквата у додатках для знайомств?


Зірка Нового каналу Олена-Крістіна Лебідь розповіла, як відрізнити хорошого хлопця від потенційного траблмейкера

Зважилася на знайомства у додатках, але боїшся натрапити на маніяка чи просто неадеквата? Ведуча проекту «Аферисти в сітях» Олена-Крістіна Лебідь знає, як зрозуміти наміри чоловіка та розгледіти у ньому маніяка. А тому вона поділилася своїм чек-листом, за яким легко можна відрізнити маніяка чи неадеквата у застосунках для знайомств. Лови ТОП-3 поради від викривачки аферистів Олени-Крістіни Лебідь.

1.Ставте багато уточнюючих запитань.

– Найголовніше палево всіх аферистів і маніяків у тому, що вони плутаються у своїх версіях. Це їхнє слабке місце. А все тому, що паралельно «обробляють» 150 людей. І забувають, що комусь сказали, скажімо, що живуть у квартирі на п’ятому поверсі, а комусь, що на третьому. За пару днів листування вони плутаються, а потім намагаються викрутитися. Тож не соромтесь їх «виговорювати», тобто ставити побільше точних особистих (це важливо) запитань. Запитайте, в якій точно школі вчився, який виш закінчував. Дуже рідко аферист назве навчальний заклад, наприклад, бо чудово розуміє, що це можна легко перевірити. Він ніколи не скаже, де працює. Або ж це буде звучати дуже абстрактно: «Я працюю головним усім головних на головній фабриці світу» (сміється). Він не залишає жодних конкретних підказок про себе.

2.Проаналізуйте фото в профілі.

– Аферисти рідко коли публікують фото крупним планом. Натомість обираються зазвичай ті кадри, де вони здалеку, в кашкеті, ще й дивляться кудись убік, закривши рукою чи окулярами половину обличчя.

3.Якщо дійшло до зустрічі, попросіть зробити селфі разом.

– Аферисти ніколи не зроблять спільне фото. Будуть вигадувати відмазки на кшталт «Я погано виходжу на фото». Вони не хочуть залишати після себе слідів, за якими їх можна буде розпізнати.

Будьте обережними у додатках для знайомств та дивіться 3-й сезон реаліті «Екси» щовівторка о 19:00 на Новому каналі.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!