Як вибрати острівну витяжку?


Без очищувальних пристроїв неможливо уявити коректне та безпечне функціонування кухонного простору. Тому фахівці рекомендують придбати острівні витяжки, які відрізняються високою якістю та оптимально підходять для кухонь з великим простором. Подібні моделі не можна встановлювати у маленьких кухнях – у них дуже великі габарити.

Великі розміри є єдиним мінусом острівної стельової витяжки. Ці прилади мають гарну продуктивність та естетичний зовнішній вигляд.

Різновиди острівних витяжок

У багатьох магазинах побутової техніки представлений величезний асортимент моделей, що відрізняються залежно від функціоналу та дизайну. Унікально оформлені витяжки чудово підходять для того, щоб доповнити кухню великого розміру. А вибравши прилад із авторським стилем, можна додати оригінальний акцент в інтер'єр кімнати.

Острівні витяжки можуть відрізнятися залежно від форми:

квадратні моделі – пристрої суворої форми із прямими лініями, чудове рішення для мінімалізму;

прямокутні варіанти – оптимальні моделі для оформлення кухні у модерні завжди виглядають ефектно;

прилади у формі труби – можна вписати в будь-який інтер'єр, закруглена форма додає стилю та оригінальності;

циліндричні витяжки – виконуються у прямому або звуженому до верхньої зони варіанті, підходять для дизайнів з ніжним оформленням.

У магазинах можна знайти оригінальні та стильні рішення, які можна обрати залежно від оформлення кухні. Багато моделей мають комфортну панель управління, яка розташовується безпосередньо на корпусі пристрою. Така панель може бути виконана у традиційному вигляді кнопок або сенсорних датчиків. За допомогою такого оформлення можна оперативно переключити режим функціонування. На цій же панелі знаходяться кнопки для увімкнення або вимкнення пристрою.

Як працює витяжка без повітропроводу?

Принцип функціонування рециркуляційних витяжок ґрунтується на роботі без відведення повітря. Це означає, що пристрій забирає забруднений повітряний потік, проводить його очищення та повертає до приміщення. Завдяки такій витяжці можна якісно очистити повітря на кухні – витяжки обладнані кількома фільтрами. Таким чином, на кухню повертається чисте повітря, яке безпечне для людини. Всі острівні витяжки будуть дорожчим рішенням у порівнянні зі стандартною технікою. Проте оригінальний дизайн того вартий.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!