Як зібрати повний комплект сумок та валіз для подорожей?


Досвідчені мандрівники збирають колекцію валіз, рюкзаків і сумок — для різних поїздок, сезонів, країн. Американський бренд Samsonite спеціалізується на аксесуарах для подорожей понад 110 років. На офіційному сайті https://samsonite.ua/ ви легко зберете свою фемелі-колекцію. Які критерії важливі при покупці нових валіз і рюкзаків?

Призначення

Дводенне відрядження, уїк-енд в заміському комплексі, тиждень на морському курорті або місяць на дачі — в кожному випадку комплект речей буде відрізнятися:

- в тривалі поїздки та шоп-тури досвідчені мандрівники вибирають об'ємні валізи з замком та дорожні ваги для контролю переваження;

- в авіатури багаж доповняться ручною поклажею: валіза, рюкзак чи б'юті-кейс;

- для ділових поїздок зручні валізи для ноутбуків, мобільні офіси з органайзерами;

- не турбуватися про збереження документів та електронних гаджетів допоможе рюкзак-антизлодій;

- заплановано виступ на конференції — в портпледі костюм не мнеться;

- в будь-якому випадку буде потрібна сумка для документів, смартфона та грошей;

- леді не подорожують без косметичок;

- для дітей компанія Samsonite створила колекцію надлегких дорожніх аксесуарів: яскраві рюкзаки та багатофункціональні валізи-іграшки 

Немає опису.

Колеса

З багажем на колесах однозначно зручніше пересуватися по вокзалу або аеропорту. Samsonite розробляє надійні конструкції, що не бояться ям та вантажників.

За кількістю коліс валізи діляться на дві категорії:

- візки на двох колесах, маневрові, їх легко складати;

- спінери на чотирьох колесах, ідеальні для рівного покриття аеропортів.

Матеріал

Для мандрів зручні мультифункціональні моделі з сучасних матеріалів, що зберігають в цілості вміст валізи, захищають речі від води та бруду. Більшість валіз компанії має замки TSA, що дозволені для подорожей країнами Європи, США та Ізраїлю.

Тканинні моделі з водовідштовхувальним просоченням та сатиновою підкладкою зручні для подорожей автомобілем. Їх основна перевага — здатність збільшуватись в розмірах, вміщуючи всі куплені сувеніри та подарунки.

Полікарбонат, поліпропілен та CURV — суперлегка інноваційна розробка Samsonite на основі плетеного поліпропілену — забезпечують надійний захист від води та деформації вмісту. Пластикові валізи нового покоління пройшли десятки краш-тестів, вони не бояться ударів та падінь.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!