Яка івано-франківська школа найкраща?


Навесні батьки майбутніх першокласників роздумують над тим, до якої школи подавати документи своєї дитини.

Хтось обирає навчальний заклад відповідно до географічного розташування, а от дехто – за його досягненнями. Кореспондент "Бліц-Інфо" поцікавився в управлінні освіти та науки Івано-Франківського виконкому про результати шкіл в різних рейтингах оцінювання. 

За результатами зовнішнього незалежного оцінювання за минулий рік на першому місці опинилася українська гімназія №1, далі – спеціалізована школа №5, загальноосвітня школа №11 зайняла 3 місце, на 4-му - природничо-математичний ліцей, а п’ятірку рейтингу замикає гімназія №2. В десятку увійшли також загальноосвітня школа №3, католицька школа, загальноосвітня школа №23, школа-гімназія №3 та загальноосвітня школа №22.

За перемогами в предметних олімпіадах - українська гімназія №1, спеціалізована школа №5, загальноосвітня школа №11, природничо-математичний ліцей.

Якщо брати до уваги спортивні досягнення, зокрема спартакіаду серед школярів, то лідирує знову ж таки українська гімназія №1, спеціалізована школа №5 та загальноосвітня школа №23.

А от за культурно-мистецькими досягненнями лідирує гімназія №2, загальноосвітня школа №15, природничо-математичний ліцей та школа-гімназія №3.

Сподіваємося, наведені рейтинги допоможуть батькам визначитися у виборі навчального закладу та обрати найкращу школу для свого майбутнього школяра.