Які заходи до Дня матері готують у Франківській громаді


У межах відзначення Дня матері в Івано-Франківській громаді проведуть 37 культурних заходів.

Про це повідомили на оперативній нараді, пише Суспільне Карпати.

Зокрема, з 15-го квітня триває конкурс до Дня матері "Портрет мами". Нагородження переможців планують провести 16-го травня.

Щодо інших заходів, то 6-го травня у малому залі культури і мистецтв відбудеться літературно-музичне свято "Жменька тепла для мами".

Того ж дня о 18-й годині на спортивній арені Муніципального центру дозвілля відбудеться турнір з мініфутболу "Спортивна матуся".

9-го травня о 17-й годині відбудеться традиційний захід "Серце для мами — завжди з нами", де відзначать творчих матусь громади, а також вшанують матерів воїнів, загиблих на російсько-українській війні.

До слова, на Вічевому майдані встановлений відкритий відеопростір "Арт-вежа", де транслюватимуть музичні номери колективів громади. Також у мережі Facebook покажуть святковий відеоконцерт "Мати — ангел на землі".

12-го травня о 17:00 відбудеться святковий концерт у дитячій музичній школі № 1.

Низку заходів організують і у селах Франківської ТГ.

Так із 7-го по 9 травня у селі Колодіївка триватиме виставка малюнків "Цілую руки твої, мамо", а 7-го травня о 17-й годині там відбудеться святковий концерт.

Також у мережі Facebook транслюватимуть відеопривітання від будинку культури села Драгомирчани, а 9-го травня — села Братківці.

Об 11-й годині у селі Радча покажуть літературно-пісенну композицію.

О 12:30 у будинку культури села Черніїв розпочнеться музично-літературний захід до Дня матері, а о 13-й годині концерт відбудеться в Узині.

Того ж дня о 15:00 громади сіл Крихівці, Тисменичани і Чукалівка запрошують на святкові тематичні концерти, а у селі Микитинці — на літературно-музичне свято.

Крім того, о 16-й годині концерт "Матусю рідненька" відбудеться у селі Березівка.

9-го травня о 17:00 святковий захід триватиме у селі Підлужжя. Він транслюватиметься у Facebook.

13-го травня у селі Камінне відбудеться коцерт "Уклін вам, матері". Того ж дня у селі Угорники о 17-й годині проведуть поетично-пісенне свято.

15-го травня о 13:00 святковий концерт пройде у селі Підпечери, а о 16-й — у народному домі села Хриплин.

Крім того, проведення 11-ти заходів передбачено у бібліотеках громади.

Усі заходи будуть відбуватися з дотриманням карантинних обмежень. За умов, якщо уведуть жорсткіші обмеження, — їх переведуть в онлайн-режим, а ще частину — у відеорежим.

Читайте нас у Facebook, Telegram та Instagram.
Завжди цікаві новини!